verkleedkleding koningsdag

Verkleedkleding op koningsdag

Koningsdag kostuums of versieringen nodig? Koningsdag Outfit kopen? je bent op Dé Nr. 1 Webshop voor Koningsdag Kleding . Elk jaar in april speelt de oranjekoorts weer op. En dan gaan wij weer aan de slag met konisdagTshirts. Het is tijd voor de nationale feestdag ter ere van het staatshoofd: Koning Willem Alexander. Hiepperdiepiep!  En iedereen en alles moet oranje op de dag dat onze koning jarig is. We vinden het Heerlijk! Koningsdag! Deze dag wordt ook wel Kingsday genoemd. Iedereen kleurt oranje en dan is een shirt m,et een grappige text nooit weg.

Dames oranje verkleedkleding

Maar ook jij loopt er weer helemaal hip bij.  Je Koningsdag kostuum is natuurlijk niet compleet zonder accessoires. Oranje schoenen om op te lopen, een strak oranje jurkje om in te dansen en een oranje regenjas voor als er druppels vallen. Check! hebben we allemaal. Ga helemaal los met Koningsdag met oranje kleding en accessoires zoals pruiken, hoedjes, boa’s en brillen. Van oranje T-shirts en rode sneakers tot aan barbecues en draadloze speakers. Vier samen met ons Koningsdag!

Hoe Koningsdag begon

De eerste echte Koninginnedag werd gevierd in 1890. Deze feestdag was toen vooral bedoeld voor kinderen. Dit was namelijk ook de laatste dag van de schoolvakantie. Later kregen steeds meer mensen vrij op Koninginnedag en groeide deze dag uit tot een nationale feestdag. Vanaf 2014 wordt Koningsdag gevierd op de verjaardag van staatshoofd Willem-Alexander. Deze feestdag wordt gevierd met allerlei festiviteiten zoals vrijmarkten en het dragen van oranje kleding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *